Welkom bij Mega Carwash, uw partner in zakelijk wassen!

Bij Mega Carwash weten we hoe belangrijk de uitstraling van uw bedrijfsvoertuigen is. Daarom bieden we niet alleen een professionele reinigingsservice, maar maken we het ook makkelijker en voordeliger voor u. Bij ons ervaart u het gemak van wassen op rekening en profiteert u van aantrekkelijke kortingen op onze wasbeurten, met besparingen tot wel 30%.

Onze service reikt verder dan alleen wassen. We bieden snelheid, kwaliteit en letten op de kleinste details. Voor degenen die minder frequent hun voertuigen wassen, biedt onze Washpas een perfecte oplossing. Voor meer informatie, bezoek onze Washpas pagina.

Dee kentekenherkenning maakt het facturatieproces aanzienlijk vereenvoudigtd en versneld. Daarnaast hebben we uitgebreide faciliteiten beschikbaar, waaronder stofzuigers, mattenwassers, luchtblaaspistolen en bandenspanningsmeters. Zo blijven uw voertuigen zowel van binnen als van buiten in topconditie.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze tarieven en de mogelijkheden voor zakelijk wassen? Neem dan gerust contact met ons op! We staan klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw bedrijfswagens er altijd piekfijn bij staan.

Home   ›   Zakelijk wassen

Korting op zakelijk wassen bij Mega Carwash

KortingAantal wasbeurten*
30%100+
25%50 tot 100
20%25 tot 50
10%10 tot 25
0%minder dan 10
* per kalendermaand

Aanmeldformulier zakelijk wassen

Meldt u nu aan wanneer u zakelijk gebruik wilt maken van onze wasstraat. U wast dan op rekening en ontvangt aantrekkelijke kortingen op de wasbeurten.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u al een washpas van Mega Carwash?

Vanaf nu kunnen zakelijke gebruikers ook gebruikmaken van ons Washpas portaal: bekijk uw saldo, uw transacties en waardeer eenvoudig op! Huidige houders van de Washpas moeten zich eenmalig registreren. Klik hiervoor op de knop hieronder: