Welkom bij Mega Carwash, uw partner in zakelijk wassen!

Bij ons kunt u terecht voor professioneel reinigen van uw zakelijke wagenpark, waarbij u op rekening kunt wassen. Daarnaast profiteert u als zakelijke klant van aantrekkelijke kortingen op onze wasbeurten tot wel 30%.

Op deze pagina vindt u onze tarieven en mogelijkheden voor het wassen van uw zakelijke wagenpark. Mega Carwash staat garant voor een snelle en professionele service, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan.

Voor zakelijke klanten die niet vaak hun auto wassen, bieden wij de mogelijkheid om een was pas aan te schaffen. Kijk voor meer informatie hierover op onze pagina washpas.

Heeft u nog vragen over onze tarieven of mogelijkheden voor zakelijk wassen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Home   ›   Zakelijk wassen

Korting op zakelijk wassen bij Mega Carwash

KortingAantal wasbeurten*
30%100+
25%50 tot 100
20%25 tot 50
10%10 tot 25
0%minder dan 10
* per kalendermaand

Aanmeldformulier zakelijk wassen

Meldt u nu aan wanneer u zakelijk gebruik wilt maken van onze wasstraat. U wast dan op rekening en ontvangt aantrekkelijke kortingen op de wasbeurten.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u al een washpas van Mega Carwash?

Vanaf nu kunnen zakelijke gebruikers ook gebruikmaken van ons Washpas portaal: bekijk uw saldo, uw transacties en waardeer eenvoudig op! Huidige houders van de Washpas moeten zich eenmalig registreren. Klik hiervoor op de knop hieronder: