Over Mega Carwash

Onze moderne wasstraat is gevestigd op bedrijventerrein Nagelerweg in Emmeloord,
vlak bij de op- en afrit A6. Het is de enige wasstraat in zijn soort in noordelijk Flevoland en
biedt ongekende kwaliteit!

Home   ›   Wasstraat

De modernste en duurzaamste wasstraat

In 2022 is onze wasstraat volledig vernieuwd. Met de nieuwste autowasapparatuur uit Amerika kunnen we je nog beter voorzien van een glanzend resultaat. Deze nieuwe apparatuur is bovendien enorm duurzaam waardoor wij tot 100% van ons water kunnen hergebruiken. Daarnaast wordt onze wasstraat van groene stroom voorzien door zonnepanelen op het dak.

Meer dan wasaccessoires

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor een groot aantal accessoires die handig zijn bij het wassen van je auto. Maar, bij Mega Carwash denken we verder. We bieden bijvoorbeeld een lekker geurtje voor in je auto aan of een oplader voor de telefoon. Superhandig en een kleine moeite doordat wij gebruik maken van vending machines.

Wat maakt Mega Carwash uniek

Mega Carwash is niet alleen je auto wassen, het is een beleving! Je hoeft als klant bijna niets te doen en kan lekker in je auto blijven zitten tijdens het wassen. Na het wassen kan je je auto schoonmaken met onze stofzuigers en compressors. Je matten haal je eenvoudig door een machine heen. We werken alleen met de beste spullen en geloven dat het resultaat je overtuigt om terug te komen!